Om os

Hairbynoes er din dame- og herresalon i Sæby. Vi tilbyder herreklip, dameklip samt farve og permanent. Med vores store erfaring og viden indenfor hår kan vi endvidere tilbyde adskillige specialteknikker inden for klip og farve, og vi tilpasser altid behandlingen efter den enkelte kunde. Hairbynoes i Sæby blev etableret i 2007 under navnet Jette din frisør og overgik i september 2020 til navnet Hairbynoes. 

Professionel frisør med kunden i centrum

Hairbynoes består i dag af tre saloner, som ligger i henholdsvis Sæby, Frederikshavn og Sindal. Vores team består af professionelle og veluddannede frisører, som altid har styr på de nyeste tendenser og teknikker. Vi går meget op i at tilpasse hver behandling efter kundens ønsker – uanset om det handler om klip, farve eller permanent. Vi ønsker at give hver kunde følelsen af at have fået deres drømmehår, og at alle kunder forlader vores salon med en god følelse. Vi er uddannede hårologer og er dermed specialister i at behandle dit hår. Vi rådgiver dig altid om den bedste behandling og de bedste produkter til netop dit hår.

Kontakt os

Vil du høre mere eller booke en tid til din næste behandling? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 46 78 80 eller via mail jette-dinfrisor@hairtools.dk.

Vil du bestille en tid med det samme til din næste hårbehandling, så book en tid allerede i dag. 

Vil du se billeder af vores arbejde?